Trójkąciki ziołowe z chleba tostowego

Cieszę się, że tu trafiłeś. Zajrzyj na Facebook MojeWłasne (KLIK!) i zostań ze mną na dłużej.

Trójkąciki tostowe pierwszy raz zobaczyłam dość niedawno na parapetówce. Podane były jako dodatek do sałatki. Bardzo smaczne. Goście chętnie częstowali się, chrupiąc je w trakcie rozmowy, już nawet bez sałatki. 🙂 Pomysł zostaje ze mną na dłużej i z pewnością będę  podawać je często, pasują w zasadzie do wszystkiego. Z pewnością jest to przekąska na imprezę godna uwagi. Polecam 🙂

Składniki:

Wykonanie:

Masło rozpuścić w garnuszku. Dodać olej oraz zioła prowansalskie.  wymieszać i równomiernie w niewielkich ilościach nakładać na chleb tostowy. Piec ok 10-12 min w temp 170-180 st. do złocistego koloru.

Pozdrawiam!
I.

Nie zapomnij udostępnić wpisu jeśli ci się spodobał!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozdrawiam, Iwona

Iwona

Iwona

Mama rozkosznej córeczki Hani, żona wspaniałego mężczyzny i właścicielka przeuroczego yorka. Moim drugim dzieckiem mój blog, na którym właśnie jesteś :)

Zostań ze mną na dłużej!