Trójkąciki ziołowe z chleba tostowego

Cieszę się, że tu trafiłeś. Zajrzyj na Facebook MojeWłasne (KLIK!) i zostań ze mną na dłużej.

Trójkąciki tostowe pierwszy raz zobaczyłam dość niedawno na parapetówce. Podane były jako dodatek do sałatki. Bardzo smaczne. Goście chętnie częstowali się, chrupiąc je w trakcie rozmowy, już nawet bez sałatki. 🙂 Pomysł zostaje ze mną na dłużej i z pewnością będę  podawać je często, pasują w zasadzie do wszystkiego. Z pewnością jest to przekąska na imprezę godna uwagi. Polecam 🙂

Składniki:

Wykonanie:

Masło rozpuścić w garnuszku. Dodać olej oraz zioła prowansalskie.  wymieszać i równomiernie w niewielkich ilościach nakładać na chleb tostowy. Piec ok 10-12 min w temp 170-180 st. do złocistego koloru.

Pozdrawiam!
I.

Nie zapomnij udostępnić wpisu jeśli ci się spodobał!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozdrawiam, Iwona

Picture of Iwona

Iwona

Mama rozkosznej córeczki Hani, żona wspaniałego mężczyzny i właścicielka przeuroczego yorka. Moim drugim dzieckiem mój blog, na którym właśnie jesteś :)

Zostań ze mną na dłużej!