Jajka faszerowane serem żółtym

Smaczne i estetycznie wyglądające jajeczka do przygotowania w kilka minut :). Farsz najlepiej doprawić po swojemu, gdyż każdy koncentrat różni się smakiem.

Składniki:

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo, przekroić na pół, usunąć delikatnie żółtka.
Żółtka wraz ze startym na drobnych oczkach serem, koncentratem i majonezem zblendować na jednolitą masę (lub rozdrobnić dokładnie widelcem). Dodać posiekany drobno koperek oraz sól i pieprz.
Gotowy farsz przełożyć do szprycy lub nałożyć łyżeczką bezpośrednio na jajka.

Nie zapomnij udostępnić wpisu jeśli ci się spodobał!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozdrawiam, Iwona

Iwona

Iwona

Mama rozkosznej córeczki Hani, żona wspaniałego mężczyzny i właścicielka przeuroczego yorka. Moim drugim dzieckiem mój blog, na którym właśnie jesteś :)

Zostań ze mną na dłużej!