Szybka przekąska z jajka i białej kiełbasy

Jajka z z kiełbasą to niezwykle szybka i poręczna, smaczna przekąska, która świetnie odnajdzie się nie tylko na Wielkanocnym stole!

Składniki:

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo. Surową białą kiełbasę sparzyć  (nie gotować!).

Majonez wymieszać z chrzanem w miseczce.
Schłodzoną kiełbasę pokroić w grube plastry, wyłożyć na nią niewielką ilość sosu chrzanowego, posypać kiełkami lub szczypiorkiem. Całość połączyć  jajkiem z wykałaczką.

Nie zapomnij udostępnić wpisu jeśli ci się spodobał!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Pozdrawiam, Iwona

Iwona

Iwona

Mama rozkosznej córeczki Hani, żona wspaniałego mężczyzny i właścicielka przeuroczego yorka. Moim drugim dzieckiem mój blog, na którym właśnie jesteś :)

Zostań ze mną na dłużej!