Szybka przekąska z jajka i białej kiełbasy

Jajka z z kiełbasą to niezwykle szybka i poręczna, smaczna przekąska, która świetnie odnajdzie się nie tylko na Wielkanocnym stole!

Składniki:

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo. Surową białą kiełbasę sparzyć  (nie gotować!).

Majonez wymieszać z chrzanem w miseczce.
Schłodzoną kiełbasę pokroić w grube plastry, wyłożyć na nią niewielką ilość sosu chrzanowego, posypać kiełkami lub szczypiorkiem. Całość połączyć  jajkiem z wykałaczką.

Nie zapomnij udostępnić wpisu jeśli ci się spodobał!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozdrawiam, Iwona

Picture of Iwona

Iwona

Mama rozkosznej córeczki Hani, żona wspaniałego mężczyzny i właścicielka przeuroczego yorka. Moim drugim dzieckiem mój blog, na którym właśnie jesteś :)

Zostań ze mną na dłużej!